Acuzații grave la adresa președintelui USR! Un ONG care luptă pentru drepturile animalelor îl acuză pe Dan Barna că-l ține pe Caramitru jr. nemâncat cu zilele, totul cu scopul de a-l face mai agresiv pe Facebook. Cumva, Barna trăiește cu impresia că manifestările agresive și lipsite de logică ale patrupedului său ar face bine partidului.

andrei_caramitru_mecla_imbecila.jpg ”Andrei Caramitru a luat-o razna de câteva zile”, a povestit un apropiat al useristului. ”Pe lângă derapajele care sunt vizibile pe Facebook, mai sunt și lucruri care nu se văd din exterior. De exemplu, a fost cât pe ce să muște mai mulți membrii USR, fiind cu greu stăpânit de Barna. Iar azi a urmărit poștașul și i-a urlat că-l va lăsa fără loc de muncă după ce va ajunge USR-ul la putere.”

Pe lângă înfometare, Barna ar avea de gând să apeleze și la alte măsuri prin care să-l întărâte pe Andrei Caramitru. ”Am înțeles că vrea să apeleze la o metodă bătrânescă, să-l bage într-un sac și să-l bată cu o bâtă. Doar că trebuie să găsescă pe cineva străin să facă asta, nu poate el, că Andrei Caramitru simte prezența stăpânului chiar dacă e în sac și atunci nu funcționează procedeul”, a explicat o sursă din USR.

Scris de Calin | Friday, 06.09.2019 12:41 Politic

National Cinematografic