Dan Bittman, furios că nu l-a chemat nici Biden să cânte la inaugurare

Cantautorul Dan Bittman a avut azi o nouă tiradă la adresa Americii, criticându-l sever pe președintele ales Joe Biden, care a avut o inaugurare fastuoasă dar nu l-a invitat și pe el să cânte. Aceasta dovedește, în opinia liderului trupei Holograf, indiferența pe care Statele Unite o arată față de România, în general, și față de sprijinirea actului artistic în special.

„Sigur, când e să dăm miliarde de euro pe an pentru armament, să le cumpărăm – sanchi – pentru NATO imediat sărim cu banul. Dar când e să dea și ei un ban înapoi, o sută două de mii de euro să le cânte Holograf la inaugurare repede se fac că nu mai știu prefixul de România. Cât de chitros să fii să nu-ți permiți suma asta pe care și-o permite orice comună din România, bă Bidene. Du-te dracu”, a scris Dan Bittman pe pagina lui de Facebook.

Artistul a fost grav afectat de pandemia de coronavirus care i-a redus drastic concertele și șușanele plătite de la buget prin toată țara. Acesta a opinat că era mai bine pe vremea lui Ceaușescu că atunci oricât de săraci erau românii, țara tot găsea bani să le plătească deplasări la festivaluri de muzică în Coreea de Nord să laude și regimul de-acolo.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

21 ianuarie 2021 13:47
Citește mai mult despre: Dan Bittman Joe Biden

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult