Dan Diaconescu, decis să atragă în partidul lui elitele intelectuale ale țării

Diaconescu a anunțat că vrea să adune în jurul lui numai intelectuali, alături de care să formeze o alternativă viabilă la actuala clasă politică. Liderul partidului PP-DD declară că s-a săturat de nonvalori și vrea să pună capăt promovării în exces a acestora. De aceea, o alianță cu elita intelectuală a țării i se pare cea mai bune mișcare.

“Mă bucur că am știut să păstrez o relație bună cu oamenii de cultură. În toți acești ani cât am făcut emisiuni la OTV, nu m-am dezis de ei și nici ei de mine. Am înțeles că domnul Pleșu îmi urmărea emisiunile cu o curiozitate morbidă și se închina perplex când auzea ce spun invitații mei. Faptul că am avut asemenea telespectatori îmi dă curaj. Am mare încredere că o să reușesc să adun în jurul meu cei mai inteligenți oameni ai țării. Lor m-am adresat întotdeauna prin emisiunile mele și alătur de ei vreau să rămân și pe viitor.”

Dan Dianconescu a explicat, în premieră, și în ce constă programul politic al partidului său.

“Nu suntem o formațiune populistă, pentru că nu despre asta e vorba într-o țară civilizată. Nu le promit românilor că vor avea salarii mai mari sau că voi elimina corupția din sistemul juridic. Ce le asigur eu este siguranța și calmul valorilor intelectuale. Cu asta i-am obișnuit la OTV, asta o să le dau și de acum încolo. Nu contează dacă ai ce să mănânci dacă nu-l înțelegi pe Heidegger. Ce, Mircea Geoană vi se pare un om împlinit?”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
25 septembrie 2011 10:14

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult