Dan Diaconescu îl bate pe Jean Claude Vandal

Nişte golani, că altfel nu putem să le spunem, au scris noaptea trecută pe Rolls Royce-ul lui Dan Diaconescu „Trăiască Partidul Populăr”. Ca să arate că sunt patrioţi, vandalii au folosit trei culori, alea trei!

Probabil că acum pe domnul Dan – căci este un domn! – îl încearcă sentimente contradictorii. Pe de o parte, mesajul este unul de încurajare, oamenii ăia vor ca partidul să trăiască, nu să moară. Că au ales vandalizarea unei maşini de lux pentru a face urarea nu-i un mare mister. “Partidul Populăr” arată că nu-i prea ajută mintea, nici măcar atunci când i se cere ajutorul expres.

Pe de altă parte, nu-i de colo să vopseşti un Rolls, costă o avere, pentru mulţi ăsta-i maximul pe care şi-l permit în materie de maşini de lux. Motiv pentru care Dan Diaconescu vrea să-i găsească pe nemernici şi să-i aducă la o oră de maximă audienţă pe OTV, să-i întrebe de ce au făcut asta.

Pentru binele lui, sper ca poliţia să nu ajungă cu ancheta şi la Sebastian Lăzăroiu, că sigur o să-şi ia nişte pulane pe spinare când o să scrie în declaraţie că vinovat e Moş Crăciun.

sursa foto: adevarul.ro

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de TNR
1 septembrie 2010 11:46

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult