Dan Diaconescu: “Voi da poporului toate datoriile Oltchim, să nu ajungă pe mâna ciocoilor”

Proaspăt revenit din Germania, Dan Diaconescu îşi ia în serios responsabilităţile ca patron al combinatului Oltchim. Prioritatea nr. 1 a magnatului, „mai importantă decât plata propriu-zisă”, este achitarea datoriilor care ar putea aduce oricând compania în insolvenţă. Astfel, respectându-se întocmai programul PP-DD, toate datoriile Oltchim vor fi dăruite poporului.

„Poporul este adevăratul proprietar, nu eu”, a declarat Diaconescu. „De aceea, trebuie să luăm toate măsurile ca datoriile Oltchim să devină cât mai repede datoriile poporului. Eu unul promit, şi ştiţi că sunt un om de onoare, că nu mă voi atinge de ele.” Dacă Diaconescu îşi respectă promisiunile, fiecare român se va putea îndatora cu douăzeci de mii de euro faţă de AVAS sau Electrica.

Mai mult decât atât, şeful OTV a promis muncitorilor Oltchim că ei vor fi primii care vor suporta o parte din datoriile fabricii. „Dacă nu ajung pentru toată lumea, am să vă dau din datoriile televiziunii mele, pentru că şi acelea sunt ale poporului. Curând se vor sfârşi vremurile în care doar ciocoii aveau datorii pe săturate!”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
26 septembrie 2012 18:09

Alte articole

Vezi mai mult