Dan Şova a făcut o criză de epilepsie încercând să pară inteligent într-o conferinţă de presă

Pentru că ziariştii nu au respectat indicaţiile oferite înaintea conferinţei de presă, ultima cuvântare a lui Dan Şova putea să se transforme într-o adevărată dramă. Jurnaliştii au fost instructaţi să pună întrebările clar, cu voce clară şi să rostească rar cuvintele, să nu-l agite pe domnul ministru. Cu toate acestea, un jurnalist Mediafax a pus o întrebare prea complicată iar făptura firavă a lui Şova a cedat presiunii.

Conform martorilor, când a auzit întrebarea Dan Şova s-a concentrat atât de mult să pară inteligent că a suferit o criză de grand mal epileptic, s-a tăvălit pe jos, a făcut spume la gură şi medicii au trebuit să-i prindă limba cu un ac de siguranţă să nu şi-o înghită.

Consilierii ministrului spun că Şova se străduieşte de aproape un an să ascundă faptul că este extrem de prost iar acest efort îl epuizează fizic şi psihic. „Într-o zi i s-a rupt un vas de sânge la tâmplă încercând să stea drept şi să ţină ambii ochi în aceeaşi direcţie. Acum o săptămână a suferit trei mini-comoţii cerebrale. L-am hrănit cu linguriţa zile întregi”, a povestit un apropiat al ministrului.

12 septembrie 2013 11:33

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult