Dan Şova a fost păcălit de 1 Aprilie că e femeie şi a ieşit pe stradă într-o superbă rochie roşie

Cel mai uşor de păcălit ministru român, Dan Şova, a fost azi victima unei farse ingenioase. Un necunoscut l-a sunat şi l-a păcălit că e femeie, convingându-l totodată să iasă în oraş, la terasă, îmbrăcat într-o superbă rochie roşie.

„A fost extrem de simplu”, povesteşte autorul farsei. „L-am sunat şi l-am luat direct: «Ce faci pisi, te scot la o cafea în Centrul Vechi?». A părut nedumerit preţ de vreo 5 secunde, dar pe urmă a muşcat-o şi m-a întrebat cum să se îmbrace. I-am spus să aleagă o rochie roşie, iar o oră ma târziu stătea ca boul şi mă aştepta pe terasa unde i-am spus că ne întâlnim.”

Mai mult, lui Şova i s-a spus ulterior că azi e de fapt 1 Mai, moment în care ministrul s-a urcat în maşină şi a plecat spre Vama Veche. Din nefericire pentru el, în loc de Vama Veche a ajuns la vama Nădlac, de unde l-a sunat panicat pe Victor Ponta, plângându-i-se că cineva, probabil bulgarii, ne-au furat Marea Neagră.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
1 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult