Dan Şova acuză: Când vorbesc la telefon, cineva de la celălalt capăt al firului mă ascultă

Ministrul Şova se plânge că şi el este o victimă a interceptărilor telefonice ilegale! „Nu o dată mi s-a întâmplat să vorbesc la telefon şi să aud o voce la celălalt capăt al firului care îmi răspundea, dovadă clară că asculta tot ceea ce spuneam eu”, a acuzat ministrul Marilor Proiecte.

Lui Şova nu i se pare normal ca monologurile pe care le susţine la telefon să fie auzite şi de alţii. „Aşa mă relaxez eu, pun telefonul la ureche şi încep să vorbesc despre lucrurile care mă frământă”, povesteşte Şova. „Ce-i drept, uneori, în timp ce vorbesc, telefonul sună şi din greşeală accept apelul, dar asta nu înseamnă că cel mare mă sună trebuie să şi asculte ceea ce-i spun eu.”

Între timp, ministrul spune că a găsit şi soluţia pentru a nu mai fi ascultat. „Am decis să arunc bateria şi cartela telefonului, e cea mai bună soluţie. Dar am şi dat compania de telefonie în judecată, pentru că nu m-a anunţat când am cumpărat telefonul că acesta poate fi ascultat de cei care mă apelează.”

Oferta specială de 1 Decembrie: bere TNR cu 20% reducere pentru toți românii. Și nu i-am uitat nici pe frații unguri. Pentru ei avem bere TNR cu 20% mai scumpă.

Scris de Calin
31 octombrie 2013 12:10

Alte articole

Vezi mai mult