Dan Şova aduce dovada supremă că nu şi-a falsificat CV-ul: „Nu ştiu să scriu”

Acuzat că şi-a trecut în CV un master pe care nu l-a făcut, ministrul Dan Şova a publicat pe blogul personal un file audio, în care povesteşte că el nu este doar prost, ci nici măcar nu ştie să scrie. „Cum poate susţine cineva că eu, Dan Şova, care nici măcar nu ştiu să scriu, mi-am falsificat CV-ul?”, se întreabă retoric ministrul pentru relaţia cu Parlamentul.

Şova susţine că el a trimis către Facultatea de Drept a Universităţii Bucureşti pe post de CV o foaie goală şi că, cel mai probabil, un răuvoitor i-a trecut în CV studii şi diplome fără acordul său. „În plus, eu nici măcar nu ştiu ce înseamnă Curriculum Vitae, pentru că n-am învăţat niciodată ebraica”, a întărit Şova.

La finalul înregistrării audio, Dan Şova le-a cerut ziariştilor să vorbească cu părinţii lui, dacă vor să se convingă că el nu ştie să scrie. „Numai ei, săracii, ştiu cât m-au bătut ca să merg la şcoală, dar eu nu am cedat insistenţelor lor”, îşi aminteşte ministrul. „Ei pot dovedi oricui că eu nu am fost niciodată la şcoală şi că nu aveam cum să-mi scriu singur un CV”.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
18 septembrie 2012 13:09

Alte articole

Vezi mai mult