Dan Șova e sincer: ”Și eu am participat la un viol în grup, doar că la noi fata n-a venit!”

După ce aproape toată lumea s-a pronunțat pe marginea violului de la Vaslui, a venit și rândul lui Dan Șova să spună ceva despre subiect. Pesedistul spune că acest viol îi aduce aminte pe perioada studenției, când și el a participat la un viol în grup, cu singura diferență că atunci n-a existat nici o victimă de sex feminin.

”Eram tot 7, ca vasluienii, numai că la noi violul a fost fără fată”, și-a reamintit Dan Șova. ”Eram studenți și ne-am întâlnit toți 7 într-o cameră de cămin. Am așteptat ce-am așteptat și, văzând că fata nu mai apare, am început violul fără ea. Vorba aia, gaura-i gaură! La final, toată lumea a fost fericită și nimeni n-a făcut plângere la poliție. A fost un viol de bun simț, ca să spun așa.”

Dan Șova spune că acel ”mic incident”, cum l-a numit el, a reprezentat biletul său de intrare în politică. ”Imediat după viol, m-a sunat domnul Adrian Năstase și mi-a spus că a auzit lucruri frumoase despre mine și că ar vrea să mă aibă alături de el. Evident, n-am stat pe gânduri și a doua zi eram înscris în PSD”, și-a amintit Dan Șova.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
27 iulie 2015 15:07

Alte articole

Vezi mai mult