O viaţă cu suişuri şi coborâşuri! Într-un discurs emoţionant susţinut azi în faţa colegilor din Parlament, Dan Şova a făcut bilanţul ultimilor săi ani de activitate, arătând că, deşi a eşuat ca om politic, a deprins abilităţi noi, care îi vor fi de mare folos, inclusiv să îşi lege şireturile la ambii pantofi.

dan_sova_dna.jpg
“Ies din politică pe uşa din spate, dar încălţat singur! Adio, bascheţi cu arici, sunt băiat mare acum!”, a declamat Şova, sub privirea mămoasă a senatoarei Florina Jipa, care l-a dat cu mir pentru ultima dată, i-a îndreptat bretonul şi i-a încheiat nasturele de la guler.

Pe lângă meşteşugul fundei la pantofi, Şova s-a lăudat că de-a lungul carierei sale politice a învăţat aproape tot alfabetul, să meargă singur la Parlament cu autobuzul şi să identifice animalele din gospodărie după sunetul pe care îl scot.

Din păcate, i-au atras atenţia câţiva apropiaţi, bucuria lui Şova ar putea fi de scurtă durată. “Foarte curând s-ar putea să i se confişte şireturile.”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 23.11.2015 13:50 Politic

National Cinematografic