Dan Șova îi liniștește pe sinistrați: ”Până în 2017 terminăm arca cu care vă vom salva”

Resursa inepuizabilă de prostie din guvernul Ponta, Dan Șova, a simțit azi nevoia să posteze din nou pe blog. Ministrul a promis că lucrările pentru construcția unei arce imense, care să poată adăposti câteva milioane de români în același timp se vor finaliza cel târziu în toamna anului 2017.

”Teleormănenii să stea liniștiți, arca pentru ei va fi gata în doar câțiva ani”, s-a lăudat Dan Șova. ”Sinistrații nu trebuie decât să învețe să facă pluta timp de vreo 3 ani, că de restul ne cupăm noi. Eventual, dacă învață să-și țină respirația sub apă 3 ani de aici încolo, cu atât mai bine pentru ei.”

Dan Șova spune că a luat legătură și cu câțiva experți NASA, pentru a afla dacă e posibil să aducă Soarele mai aproape de Teleorman, ca să se evapore apa mai repede. ”În cazul improbabil că acest lucru nu este posibil, o să dau o ordonanță de urgență prin care voi suspenda legea gravitației, astfel încât apa să cadă singură în spațiu”, a promis Șova.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
22 aprilie 2014 18:04

Alte articole

Vezi mai mult