Dan Şova, în impas! A primit arest la domiciliu, dar părinţii nu-l mai primesc acasă

Credea că a scăpat de probleme, dar acestea abia încep! Deşi tocmai a primit arest la domiciliu în dosarul în care e acuzat de luare de mită, fostul ministru Dan Şova nu se poate întoarce acasă de frica părinţilor, care i-au spus aseară că nu mai vor să-l vadă, nu înainte de a-i administra o mamă de bătaie cu furtunul de la maşina de spălat.

“Sunt extrem de derutat, mă întreb ce ar trebui să fac acum… Nenea jandarm m-a lăsat să dorm în noaptea asta în dubă, dar mâine ar trebui să fiu în arest la domiciliu”, a suspinat Şova, strângându-şi în braţe ursul de pluş. “Problema e că mama şi tata m-au dat afară, ziceau că nu mai sunt copilul lor, că am făcut familia de ruşine, şi de acum încolo să-mi dea DNA-ul să mănânc!”

Există şi riscul ca procurorii să invoce cearta dintre Şova şi părinţii săi ca argument pentru transferul senatorului la Rahova, transmit surse judiciare. Până atunci, însă, ÎCCJ a trimis câţiva negociatori profesionişti să-l convingă pe Şova senior să-şi primească fiul înapoi, pentru ca acesta să poată fi cercetat în arest în camera lui.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
4 decembrie 2015 17:43
Citește mai mult despre: arest bataie coruptie dan sova DNA domiciliu parinti

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult