Dan Şova, lăudat de apropiaţi: „A fost precoce, era prost de mic”

Dacă pentru mulţi prostia de care a dat dovadă Dan Şova în ultimele luni a fost ceva surprinzător, nu acelaşi lucru se poate spune despre apropiaţii săi. Un prieten din copilărie al lui Dan Şova a povestit că ministrul pentru Relaţia cu Parlamentul face tâmpenii de când îl ştie, nicidecum de puţină vreme.

„Am ştiu dintodeauna că va ajunge un mare prost, era absolut evident acest lucru. Chiar aş fi fost surprins dacă nu ajungea un prost atât de mare. În momentul în care a negat Holocaustul am avut confirmarea că nimic nu-l va mai opri în cariera sa. Au urmat şi alte tâmpenii din partea lui, dar încă n-aţi văzut nimic”, ne-a spus apropiatul lui Dan Şova.

Acesta a mai relatat că, în adolescenţă, a fost printre puţinii care au crezut în Dan Şova. „Când făcea câte o prostie, mai erau care ziceau că e din cauza vârstei şi că o să-i treacă. Sunt printre cei care am crezut în el şi sunt mândru că am avut dreptate. Norocul lui e că ajuns unde trebuie, în funcţia de ministru, unde prostia îl va ajuta să avanseze în carieră.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 septembrie 2012 14:09

Alte articole

Vezi mai mult