Dan Şova neagă că a apelat la cascadori ca să fie atât de prost: „Fac singur toate tâmpeniile”

Deşi pare greu de crezut, Dan Şova nu a apelat niciodată la cascadori ca să facă sau să spună o prostie. Cel puţin aşa susţine pesedistul. El a făcut aceste precizări într-o conferinţă de presă, după ce un tabloid l-a acuzat că ar fi apelat la cascadori de fiecare dată când a spus o mare prostie.

„Nu accept ca cineva să-şi bată joc de munca mea”, a spus Şova. „Deşi mulţi preferă să creadă că ideea cu negarea Holocaustului nu-mi aparţine, am dovezi clare că nu este aşa. Lumea nu vrea să creadă că sunt atât de prost pentru că am apărut în prim-planul politicii abia de câţiva ani, însă vă asigur că spuneam tâmpenii la fel de mari şi înainte să devin persoană publică. Prietenii mei pot confirma asta.”

El şi-a demonstrat dealtfel aptitudinile în timpul conferinţei de presă, când a susţinut că teoria gravitaţiei este falsă, iar despre Einstein a spus că a furat toate ideile din lucrarea de doctorat a unui premier român, al cărui nume nu l-a făcut însă public. De asemenea, Şova a corectat teoria evoluţionistă a lui Darwin, fiind de părere că omul se trage fie din copac, fie din bolovani, nicidecum din maimuţă.

Scris de Calin
1 iulie 2013 09:07

Alte articole

Vezi mai mult