Dan Şova neagă că a apelat la cascadori ca să fie atât de prost: „Fac singur toate tâmpeniile”

Deşi pare greu de crezut, Dan Şova nu a apelat niciodată la cascadori ca să facă sau să spună o prostie. Cel puţin aşa susţine pesedistul. El a făcut aceste precizări într-o conferinţă de presă, după ce un tabloid l-a acuzat că ar fi apelat la cascadori de fiecare dată când a spus o mare prostie.

„Nu accept ca cineva să-şi bată joc de munca mea”, a spus Şova. „Deşi mulţi preferă să creadă că ideea cu negarea Holocaustului nu-mi aparţine, am dovezi clare că nu este aşa. Lumea nu vrea să creadă că sunt atât de prost pentru că am apărut în prim-planul politicii abia de câţiva ani, însă vă asigur că spuneam tâmpenii la fel de mari şi înainte să devin persoană publică. Prietenii mei pot confirma asta.”

El şi-a demonstrat dealtfel aptitudinile în timpul conferinţei de presă, când a susţinut că teoria gravitaţiei este falsă, iar despre Einstein a spus că a furat toate ideile din lucrarea de doctorat a unui premier român, al cărui nume nu l-a făcut însă public. De asemenea, Şova a corectat teoria evoluţionistă a lui Darwin, fiind de părere că omul se trage fie din copac, fie din bolovani, nicidecum din maimuţă.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
1 iulie 2013 09:29

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult