Dan Şova neagă proverbul “Omul, cât trăieşte, învaţă”: “Eu stagnez de zeci de ani”

Pesedistul Dan Şova s-a plâns unor apropiaţi că în limba română există foarte multe expresii şi proverbe care nu au absolut nici o legătură cu realitatea. Pentru Dan Şova, cel mai deranjat proverb este cel care spune că omul, cât trăieşte învaţă.

“Numai un tâmpit putea să spună aşa ceva. Mă gândesc în primul rând la mine: eu nu am învăţat nimic de zeci de ani, am rămas la un nivel intelectual scăzut şi nici prin gând nu-mi trece să mai învăţ ceva. Dacă îmi trec ceva în CV, precum domnul premier Ponta, nu înseamnă că am învăţat ceva, ci că ştiu să scriu şi atât”, a scris Şova pe blogul personal.

Pesedistul recunoaşte, totuşi, că în limba română există şi proverbe inspirate. De exemplu, “prost să fii, noroc să ai”. “Sunt ministru delegat în Guvernul României, deci se poate spune fără probleme că sunt un om norocos. Iar de prostia mea nu cred că se mai îndoieşte cineva”, a explicat Dan Şova.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
25 ianuarie 2013 14:01

Alte articole

Vezi mai mult