Dan Şova răsuflă uşurat, după ce rezultatele testului IQ i-au venit înapoi negative

Dan Şova a primit o veste nemaipomenită în legătură cu sănătatea sa, după ce testul IQ pe care l-a efectuat zilele trecute a venit înapoi negativ. “Nu vă spun ce emoţii am avut, practic n-am putut face nimic în ultimele zile. Nici măcar la şcoală nu m-am mai putut duce, am rămas în urmă faţă de colegi, care au ajuns deja cu învăţatul la litera C”, a declarat ministrul.

-182 a fost rezultatul obţinut de Dan Şova în urma testului. Acesta a avut, însă, probleme în a înţelege rezultatul. “Când am primit plicul cu rezultatul, m-am şi speriat. Cine a mai văzut număr care să înceapă cu o liniuţă? Am văzut liniuţe în cuvinte, de exemplu la ‘prostu-le’ sau ‘retardatu-le’, cum mă mai alintă colegii. Până la urmă mi-a explicat cineva rezultatul, dar nu pot spune că l-am înţeles. Oricum, mi s-a spus că e de bine. Mă bucur că am scăpat, sunt în al optulea cer”, spune Dan Şova, care, deocamdată, nu ştie să numere decât până la 8.

Pentru a nu mai trece prin sperieturi de acest gen, acesta spune că va avea grijă mai mare de sănătatea sa. “De acum încolo, voi reduce lectura la o pagină de abecedar pe săptămână, iar semnele de circulaţie le voi citi din două în două”, promite ministrul.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Luchian
28 februarie 2014 12:02

Alte articole

Vezi mai mult