Dan Şova vrea să dea Google în judecată pentru că nu găseşte contractul cu Bechtel

La scurt timp după ce a depus o plângere penală la DNA, în care denunţă absenţa contractului original semnat cu Bechtel, Dan Şova a luat legătura cu un avocat, cu intenţia de a da Google-ul în judecată. Ministrul spune că motorul de căutare este principalul vinovat pentru situaţia contractului cu Bechtel.

„Cu ajutorul Google, am luat internetul la puricat, sperând că o să dau peste contractul cu Bechtel. Am ajuns peste tot, în tabloide, în ziare serioase, pe site-uri de sport, chiar şi pe site-urile porno sau blogul lui Tudor Chirilă, dar fără succes. Deşi am dat peste multe articole care vorbeau despre contract, acesta era de negăsit. Cred că este vorba de rea-voinţă, altfel nu-mi explic de ce Google-ul nu a găsit contractul orginal”, a acuzat Şova.

Ministrul spune că nu e prima dată când Google-ul face mişto de el. „De exemplu, de mai multe ori am încercat căutarea «Dan Şova inteligent» şi îmi apăreau mesajele «No results found» şi «Did you mean Dan Şova prost». Ce altă dovadă vreţi că Google-ul are ceva cu mine?!”, a răbufnit Şova în faţa ziariştilor.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
21 august 2013 11:08

Alte articole

Vezi mai mult