Închisoarea te schimbă, dar nu îţi distruge esenţa. E cazul infractorului Dan Voiculescu, proaspăt eliberat de la închisoarea Rahova, care se reintegrează bine în societate şi azi a făcut primul pas pe calea reabilitării la statutul de mare hoţ: a furat un iaurt dintr-un magazin şi a ieşit cu el, deşi paznicul încercase să-l oprească.voiculescu_fura_iaurt.jpg

Psihologii spun că acesta e cel mai important pas pe carea revenirii la marea hoţie: “Contează mult să rămâi în formă, chiar şi în penitenciar. Dom’ Profesor a mai ciordit şi acolo. Ba o hârtie igienică, ba un robinet, şi-a păstrat obişnuinţa de a fura, în limita posibilităţilor. În puşcărie n-avea cum să fure milioane, cum era obişnuit în libertate. Dar acum, încet-încet, va reveni şi la marea hoţie”, explică Ghiocel Asimionesei, psiholog.

Experţii spun că Dan Voiculescu are un mare noroc: faptul că la noi autorităţile sunt în general compuse din hoţi de la PSD, care fac tot posibilul ca hoţul ieşit din puşcărie să se reintegreze în societate şi să se reapuce imediat de furat.

Surse din Guvern spun că totul e să-ţi păstrezi tupeul când furi, şi să strigi că paznicii îţi îngrădesc drepturile constituţionale: "Dacă ai probleme, te înscrii în PSD, ne dai un procent din cât ai furat şi eşti ca şi reabilitat. Crezi că degeaba e preşedinte PSD un infractor?", a declarat ministrul de Interne Carmen Dan.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Thursday, 20.07.2017 18:16 Politic

National Cinematografic