Dana Budeanu, rugată să fie și consiliera fătălăului Ciolacu pentru alegerile parlamentare

Cunoscuta expertă în politică și sociologie Dana Budeanu a obținut încă o victorie pentru opoziție, după ce a consiliat-o pe Gabriela Firea atât de bine că am scăpat de panaramele astea. Acum pe internet există o întreagă mișcare, poate chiar și o petiție, ca specialista să-l consilieze și pe Ciolacu la alegerile parlamentare, că are mână bună.

Dealtfel, fosta soție a cărătorului de valiză Radu Budeanu s-a remarcat mult mai devreme, încă de când a decis să se implice în politică și s-o consilieze și pe Viorica Dăncilă. Rezultatele au fost pe măsura abilităților Danei Budeanu, pe care mai toți apropiații au declarat-o ca fiind „deșteaptă, fratele meu, nu te pui cu ea”.

Din păcate, momentan, Dana Budeanu este de negăsit pentru a fi felicitată în privința acestei victorii categorice a opoziției. Surse din apropierea budoarelor spun că aceasta și-ar fi tuns bretonul pentru a nu mai fi recunoscută pe stradă și acum arată ca o panaramă oarecare de la Moldova.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
28 septembrie 2020 08:09

Alte articole

Vezi mai mult