Papa Francisc a fost neispirat când i-a oferit premierului României câteva cărți și nu pentru că e semi-analfabetă și nu știe să citească. Aparent premierul nici măcar nu s-a gândit să le vândă pe olx să mai facă rost de bani de autostrăzi ci le-a aruncat la gunoi, că nu mai avea loc în bagaj pentru ele. 

dancila_dragnea_usa.jpg

Premierul României a venit totuși cu sacoșa plină de la Vatican, pentru că cumpărat din Italia macaroane de-alea bune, pizza congelată originală, mozzarela scumpă, de-aia cu doi euro. Totodată la aeroport a avut loc un mic incident, Viorica Dăncilă dorind să treacă prin controlul de securitate cu o sticlă întreagă de limoncello de lux, de 7 euro. Pentru că nu a vrut să renunțe la ea, liderul femeilor PSD l-a băut pe tot acolo și s-a certat cu un paznic.

În ceea ce privește pastele, fostul europarlamentar le-a fiert înainte, apoi le-a pus într-o pungă cu găurele și le-a rotit asupra capului să iasă apa din ele. Aceasta susține că le-a făcut așa să încapă mai multe în poșetă și în buzunare.

Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Monday, 14.05.2018 13:40 Politic

National Cinematografic