Papa Francisc a fost neispirat când i-a oferit premierului României câteva cărți și nu pentru că e semi-analfabetă și nu știe să citească. Aparent premierul nici măcar nu s-a gândit să le vândă pe olx să mai facă rost de bani de autostrăzi ci le-a aruncat la gunoi, că nu mai avea loc în bagaj pentru ele. 

dancila_dragnea_usa.jpg

Premierul României a venit totuși cu sacoșa plină de la Vatican, pentru că cumpărat din Italia macaroane de-alea bune, pizza congelată originală, mozzarela scumpă, de-aia cu doi euro. Totodată la aeroport a avut loc un mic incident, Viorica Dăncilă dorind să treacă prin controlul de securitate cu o sticlă întreagă de limoncello de lux, de 7 euro. Pentru că nu a vrut să renunțe la ea, liderul femeilor PSD l-a băut pe tot acolo și s-a certat cu un paznic.

În ceea ce privește pastele, fostul europarlamentar le-a fiert înainte, apoi le-a pus într-o pungă cu găurele și le-a rotit asupra capului să iasă apa din ele. Aceasta susține că le-a făcut așa să încapă mai multe în poșetă și în buzunare.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Eftimie | Monday, 14.05.2018 16:40 Politic

National Cinematografic