Dăncilă a aruncat cărţile primite de la Papa, ca să facă loc în bagaj pentru macaroane şi pizza congelată

Papa Francisc a fost neispirat când i-a oferit premierului României câteva cărți și nu pentru că e semi-analfabetă și nu știe să citească. Aparent premierul nici măcar nu s-a gândit să le vândă pe olx să mai facă rost de bani de autostrăzi ci le-a aruncat la gunoi, că nu mai avea loc în bagaj pentru ele.

Premierul României a venit totuși cu sacoșa plină de la Vatican, pentru că cumpărat din Italia macaroane de-alea bune, pizza congelată originală, mozzarela scumpă, de-aia cu doi euro. Totodată la aeroport a avut loc un mic incident, Viorica Dăncilă dorind să treacă prin controlul de securitate cu o sticlă întreagă de limoncello de lux, de 7 euro. Pentru că nu a vrut să renunțe la ea, liderul femeilor PSD l-a băut pe tot acolo și s-a certat cu un paznic.

În ceea ce privește pastele, fostul europarlamentar le-a fiert înainte, apoi le-a pus într-o pungă cu găurele și le-a rotit asupra capului să iasă apa din ele. Aceasta susține că le-a făcut așa să încapă mai multe în poșetă și în buzunare.

Scris de Eftimie
14 mai 2018 14:05

Articole asemanătoare

Vezi mai mult