Dăncilă a cerut UE să treacă la un steag cu 9 stele, că se descurcă greu cu numerele mari

Viorica Dăncilă a trimis o nouă scrisoare furioasă preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, căruia îi solicită de urgență modificarea steagului Uniunii, cu renunțare la 3 stele, pentru că orice număr de peste două cifre ”reprezintă o insultă, pentru că mă face să par proastă când le citesc de pe foaie”.

Argumentele Vioricăi Dăncilă sunt ”de bun simț”, potrivit unor surse din PSD: ”Există soluții elegante. De exemplu o lună poate avea în loc de 30 de zile 4 săptămâni și 2-3 zile, să poată și ea să înțeleagă”.Ca să dea un exemplu că se poate, Viorica Dăncilă a schimbat deja steagurile UE arborate prin România cu unele cu 9 stele, contractul de achiziție fiind secretizat.

Problemele premierului român cu cifrele sunt uriașe. Se pare că i-ar fi cerut ministrului de Finanțe să-i explice încasările la buget în bancnote de 10 lei, dar a făcut un puseu de tensiune când ministrul a început să vorbească de ”milioane” sau chiar ”miliarde”, noțiuni pe care cortexul premierului nu le poate procesa.

Până și șeful PSD e exasperat de cât de incapabilă e Dăncilă: ”O prostesc toți vânzătorii când o trimit să-mi ia țigări. A trebuit să-i dau card contactless, sau bani ficși, că altfel îi dădeau țeapă cu restul”, spune Dragnea.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
17 aprilie 2018 11:12
Citește mai mult despre: Dancila numere steag UE

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult