Dăncilă, aplaudată zgomotos de consilieri, să nu se audă ce prostii scoate pe gură

Aplauzele tot mai dese primite în ultima perioadă de Viorica Dăncilă, în special din partea consilierilor, colegilor din Guvern și altor oameni din preajma lor au o explicație mult mai simplă decât admirația. Astfel, consilierii israelieni angajați de Dragnea i-au recomandat să facă mai mult zgomot în peajmea gospodinei, să nu se mai audă ce tâmpenii scoate pe gură.

„Când a început să vorbească de capul ei în ședința de guvern de ieri, mulți dintre cei prezenți au fost șocați. Oamenii cu sânge rece au inceput imediat să facă zgomot, cu peturile de apă, cu mâinile, cu ce aveau la îndemână. Chiar și domnul Petre Daea a început să behăie, să pară ceva mai inteligent decât ce spunea doamna Dăncilă”, a declarat o sursă apropiată Guvernului.

Asta explică și de ce când spune tâmpenii în Parlamentul European nu este aplaudată nici măcar de extremiști sau retardați. Traducătorii au muncă dublă, în primul rând trebuie să transforme vorbele prim-ministrului în ceva logic, apoi să le traducă într-o limbă europeană vorbită de oameni civilizați, care nu pun retardați în funcții de conducere.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

5 octombrie 2018 13:12
Citește mai mult despre: aplauze Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult