Viorica Dăncilă a ieșit efectiv înspăimântată din cabina de vot. A fost nevoie de intervenția sepepistului care o însoțea, care i-a oferit un pahar cu apă și un scaun pe care să se așeze.  Preț de 30 de minute, Viorica doar a afișat privirea tâmpă care o caracterizează atât de bine, nefiind în stare să rostească niciun cuvânt.

dancila_cabina_vot_sepepist.jpg Abia după jumătate de oră a început să îngâne, cu mari greutăți, primele cuvinte: ”De unde?... De… de… de… de unde știe buletinul… buletinul… buletinul de vot cum… cum… cum mă cheamă? De u...u...u...u...unde știe el asta?”, s-a chinuit să întrebe Viorica Dăncilă. Însă nimeni nu i-a răspuns, că toți erau conștienți că realitatea i-ar putea fi fatală dăncilei.

După ce și-a revenit complet și a ajuns în fața ziariștilor, Viorica Dăncilă a ieșit la atac. ”Am primit un buletin de vot blestemat, cu magie neagră în el”, a acuzat dăncila. ”Eu aveam notat pe-o foaie candidatul cu care trebuie să votez, Mircea Diaconu, că așa s-a transmis la toți pesediștii, iar când mă uit pe buletin, ce-am văzut? Numele meu! Buletinul e vot știa numele meu. E grav ce se întâmplă.”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Sunday, 10.11.2019 13:28 Politic

National Cinematografic