Dăncilă are o mare dilemă: ”De unde ştie buletinul de vot cum mă cheamă?”

Viorica Dăncilă a ieșit efectiv înspăimântată din cabina de vot. A fost nevoie de intervenția sepepistului care o însoțea, care i-a oferit un pahar cu apă și un scaun pe care să se așeze. Preț de 30 de minute, Viorica doar a afișat privirea tâmpă care o caracterizează atât de bine, nefiind în stare să rostească niciun cuvânt.

Abia după jumătate de oră a început să îngâne, cu mari greutăți, primele cuvinte: ”De unde?… De… de… de… de unde știe buletinul… buletinul… buletinul de vot cum… cum… cum mă cheamă? De u…u…u…u…unde știe el asta?”, s-a chinuit să întrebe Viorica Dăncilă. Însă nimeni nu i-a răspuns, că toți erau conștienți că realitatea i-ar putea fi fatală dăncilei.

După ce și-a revenit complet și a ajuns în fața ziariștilor, Viorica Dăncilă a ieșit la atac. ”Am primit un buletin de vot blestemat, cu magie neagră în el”, a acuzat dăncila. ”Eu aveam notat pe-o foaie candidatul cu care trebuie să votez, Mircea Diaconu, că așa s-a transmis la toți pesediștii, iar când mă uit pe buletin, ce-am văzut? Numele meu! Buletinul e vot știa numele meu. E grav ce se întâmplă.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
10 noiembrie 2019 11:11
Citește mai mult despre: Dancila

Alte articole

Vezi mai mult