Președintele PSD nu-și bate joc de oamenii lui de încredere! Trimisă la Bruxelles să citească de pe o foaie niște lucruri foarte importante, Viorica Dăncilă n-a fost lăsată de capul ei. În caz că se rătăcește prin oraș, premierul român a primit la gât un medalion în formă de os, pe care e trecut numărul de telefon al lui Liviu Dragnea.viorica_medalion_ciolanel.jpg

Nu e singura măsură de siguranță. Dăncilă are un microcip de la serviciile de securitate, microcip pe care sunt trecute vaccinurile, deparazitările precum și date medicale: greutate 78 kg, înălțime 1,62 m desculță, ultima oară când a avut paraziți, dar și crănțănelele preferate.

Aceste măsuri au fost luate după ce în timpul unei vizite oficiale Dăncilă a scăpat din camera de hotel din Dubai într-un moment de neatenție. A stat o noapte întreagă în deșert, singură, scheunând în întuneric, speriată.

Agenții de pază trimiși s-o însoțească la Bruxelles au un fluier special, cu o frecvență pe care doar Dăncilă o aude și astfel se poate întoarce acasă: ”Noi o fluierăm și ea vine țopăind, fericită, pentru că știe că o mângâiem pe cap, o tragem de urechi și-i dăm ceva să ronțăie”, spun bodyguarzii premierului.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de TNR | Tuesday, 19.03.2019 18:35 Politic

National Cinematografic