Lipsa de inteligență îi joacă din nou feste Vioricăi Dăncilă. Aflata în concediu în afara țării, marioneta lui Dragnea se întreabă dacă nu cumva ea face acum parte din diaspora românească și trebuie să vină rapid în București, ca să participe la mitingul de azi.

dancila_ceas_elvetian.jpg Speriată de acest gând, ea l-a sunat pe Liviu Dragnea, dar asigurările acestuia că nu face parte din diaspora nu au reușit s-o liniștească. Dăncilă știe că Dragnea îi ascunde lucrurile importante și-l bănuiește pe stăpânul ei că a mințit-o, ca s-o protejeze.

Așa că Dăncilă a decis să acționeze de capul ei: a ajuns la concluzia că face parte din diaspora și trebuie să participe la miting. A realizat însă că pentru asta trebuie să renunțe la funcția de premier, așa că s-a apucat să-și scrie demisia. Asta durează însă destul de mult: în mai bine de 2 ore de când s-a apucat s-o scrie, Dăncilă abia a ajuns la litera M din demisie.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Friday, 10.08.2018 14:07 Politic

National Cinematografic