Viorica Dăncilă reia vizita în Orientul Mijlociu, pentru a corecta gafele făcute la prima deplasare. De data asta, Dăncilă n-a mai uitat găletuşa şi lopăţica, aşa că o să se joace în nisip aproape în toate orele libere. “După ce am refuzat să transmit un mesaj victimelor de la Colectiv, domnul Dragnea nu-mi mai dă voie să mă joc pe tabletă, am voie doar să fac forme în nisip şi poate un castel”, spune Dăncilă.dancila_dubai.JPG

Bona care are grijă de Dăncilă în timpul vizitelor externe a fost rugată să fie cu ochii pe ea, ca să nu bage iar nisip în rezervorul maşinilor oficiale, năstruşnicie pe care Dăncilă a mai făcut-o şi când au venit nişte înalţi oficiali NATO în vizită la Bucureşti.

“Pentru că are totuşi şi nişte îndatoriri oficiale, fiind marioneta lui Dragnea, Dăncilă va sta şi pe la conferinţe de presă şi întâlniri cu investitorii, dar va avea ţarcul ei cu nisip şi se va juca acolo cuminte cu găletuşa şi lopeţicile. Evident, o să am grijă să nu-şi bage prea mult nisip în chiloţi”, a mai spus bona premierului.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Ionut | Friday, 02.11.2018 15:48 Politic

National Cinematografic