Dăncilă jubilează după gafa lui Dragnea cu Google: „Şi mă făceau pe mine proastă!”

După ce cu câteva ore mai devreme a fost corectată gramatical de stăpânul său, care a explicat în fața reporterilor cum se spune corect „oricărui om îi este teamă de o plângere penală”, premierul coafat Viorica Dăncilă nu a ratat ocazia să-l înțepe pe Liviu Dragnea după ce acesta s-a căcat pe el că s-a activat asistentul Google.

„Mă făceați pe mine proastă că citesc de pe foaie. Păi ce credeați că citesc de pe foaie, Dostoievski sau ce scrie un țăran trist din Teleorman, de la mine din județ unde, vă jur, e plin de proști, sunt mai mulți decât cocenii de porumb aruncați pe marginea drumului. Asta e, frați români, în Teleorman avem Videle, nu Sorbona, obișnuiți-vă cu ideea”, a declarat (încă) prim-ministrul României.

Discuția a fost întreruptă de alți membri PSD, printre care s-au remarcat Carmen Dan, care a acuzat că serviciile secrete i-au pus un DEX în bibliotecă, aceasta pretinzând că „nici moartă nu aș pune mâna pe cărămida aia, am cu ce să sprijin masa să nu se clatine” și de Petre Daea care a atras atenția că dacă puneam o oaie premier nu se ajungea la asemenea momente penibile și, în plus, dădea și lapte și brânză și lână.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
15 mai 2018 17:05

Alte articole

Vezi mai mult