Dăncilă, nemulţumită că s-a întâlnit doar cu regele Felipe al VI-lea: ”Ceilalţi cinci de ce n-au venit?”

Viorica Dăncilă spune că se simte luată de proastă de către spanioli. Viorica se plânge că la întâlnirea cu ea a venit doar regele Felipe al VI-lea, nu și ceilalți cinci regi Felipe. ”La fel cum eu sunt primul ministru al României, era normal să mă întâlnesc cu Felipe Primul, nu cu al VI-lea. Păi ce-i asta, bătaie de joc? Ce, eu sunt mai proastă?” a răbufnit Viorica.

Dăncilă spune că-i ajunge că e luată de proastă în România și nu are de gând să rămână fără reacție. ”O să vorbesc cu consilierii mei, să le scrie în termeni duri celor cinci regi Felipe ai Spaniei care n-au venit, să știe că nu e frumos ce-au făcut. Și-o să merg și la Antena 3, să-i fac de râs la televizor. Voi taxa dur lipsa lor de diplomație”, a promis Viorica.

Analiștii politici spun însă că iritarea Vioricăi nu are nici o legătură cu faptul că s-a întâlnit doar cu regele Felipe al VI-lea. ”Ea știe că nu mai are mult timp în fruntea guvernului, iar viață politică după Dragnea nu mai prinde, așa că spera sincer să prindă un post la cules căpșuni prin Spania, lucru pentru care nu este însă suficient de competentă. De aici iritarea ei pe spanioli”, a explicat analistul Pierre de Cebal.

Scris de Calin
7 septembrie 2018 07:09
Citește mai mult despre: Dancila rege spania

Alte articole

Vezi mai mult