Dăncilă nu s-a mai întâlnit cu Juncker, de frică să nu-și amintească că a trimis-o după țigări și ea a fugit cu banii

Tensiuni diplomatice la Bruxelles unde premierul Veronica Dăncilă are programată o vizită bilaterală cu președintele Comisiei Europene, Jean Claude Junker. Premierul român nu este la prima întâlnire de acest gen, ea cunoscându-l pe Junker în urmă cu mai mulți ani când acesta a trimis-o după țigări.

„Problema e că atunci Dăncilă era doar un simplu parlamentar european și a zis că-l arde pe fraier, a luat bancota de 10 euro și a plecat, nu s-a mai întors nici cu țigările nici cu banii. La nivelul comisiei europene astfel de atitudine nu este văzută bine”, a explicat un expert al comisiei, atașat la departamentul Buget-Finanțe.

Juncker a declarat că, personal, nu este foarte afectat de pierderea celor 10 euro, pentru că mai erau europarlamentari români în preajmă și unii dintre ei nu sunt așa de prost crescuți, ba chiar aduc restul la ultimul eurocent, ci e mai degrabă supărat pe gest. „Așa ceva nu se face între noi, păi suntem aici, am ajuns aici, să-i ardem pe ceilalți fraieri, ăia rămași acasă. Nu se cade să ne ardem între noi ca ultimii săraci”, a punctat Junker în cadrul unei conferințe de presă cu ușile închise la care presa nu a avut acces.

Scris de Ef
22 februarie 2018 08:02
Citește mai mult despre: Comisia Europeană Dancila junker

Alte articole

Vezi mai mult