Cu tenacitatea pe care a dovedit-o încă din fragedă pruncie, când transpira ore întregi asupra unei foi să scrie o propoziție simplă gen „Ana are Mere”, premierul Viorica Dăncilă nu se lasă dusă de la Palatul Victoria nici după ce cam toată țara i-a cerut-o. Cu ultimele puteri ministeriale aceasta i-a ordonat sclavului PSD care-i lega șireturile să o lege cu ele de birou.

dancila_in_oman_pavian.jpg

Premierul Ludovic Orban se află acum în fața unui obstacol inedit, întrucât conform protocolului el trebuie să scoată vechiul prim-ministru din birou și poate folosi absolut orice metodă, de la tragere de picioare la alungat cu mătura ca pe motan. „Am jurat să mă lupt împotriva acestei țări și o voi face până la capăt, nu mă voi lăsa dată depoarte de un terchea berchea sau niște democrație. Ce, democrație e și în alte țări și acolo nu vedeți prim-ministrul dat afară. E haos, vă spun, haos”. 

Analiștii politici se așteaptă la complicații întrucât dacă Viorica Dăncilă cade cu capul pe covor ar putea rămâne lipită de acesta, din cauza fixativului din păr. „O să fie ca pe vremea când l-am dat afară pe Tudose, că nici ăla nu se lăsa dus și a trebuit să bem cu el până dimineața apoi să-l convingem că este un bar deschis peste drum unde mai putem bea două beri să ne dregem un pic”, povestesc angajații de la Palatul Victoria. 

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Monday, 04.11.2019 19:22 Politic

National Cinematografic