Viorica Dăncilă este pusă pe mutat. După anunțul cu mutarea ambasadei României din Israel, ea a anunțat că vrea să mute și buda de la Guvern, budă pe care care Viorica o consideră un obiectiv strategic mult mai important decât ambasada.

dancila_buda_curte.jpg ”La ambasadă eu ajung foarte rar, pe când la budă mă duc și de câteva ori pe zi, depinde de câte ori mă lasă domnul Dragnea”, a explicat Dăncilă. ”Și eu sunt patrioată, vreau ca la Guvern să avem buda așa cum o au și majoritatea românilor: în curte.”

Viorica Dăncilă spune că ea oricum a crescut în Teleorman, deci cu budă în curte, așa că decizia a venit firesc. ”Avem deja destui teleormăneni în Guvern, așa că acum e timpul să aducem și spiritul Teleormanului în Guvern”, a spus dăncila. ”Trebuie doar să fiu atentă la ce hârtiuțe folosesc, să nu le încurc, că la orice om îi este frică de greșeală.”

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Calin | Tuesday, 26.03.2019 13:23 Politic

National Cinematografic