Dăncilă s-a contrazis o oră cu regele Spaniei spunând că Goya nu e pictor, ci solistul de la Voltaj

Gafă sau lèse-majesté? Întâlnirea între premierul Veorica Dăncilă și regele Spaniei, Felipe, a fost una tensionată, oficialul român certându-se mai bine de o oră cu maiestatea sa în privința lui Goya. Totul a pornit de la un cadou oferit de rege, o replică după una din celebrele picturi negre, respectiv „Saturn devorându-și fiul”.

„I-am tot zis tăntălăului ăsta de Filip că nu știe ce vorbește, l-am întrebat dacă l-a cunoscut pe Goia sau vorbește din auzite. Cică nu l-a cunoscut că e mort. Cât de prost să fii, Goia a cântat la mine la botezul unei nepoate, că e un lăutar de-al nostru, de la PSD, cântă cu întreg taraful Voltaj la toate petrecerile de stat sau private ale partidului. E praf Pilaf ăsta, așa-i zic de acum, Pilaf!”, a explicat Veorica Dăncilă. 

Premierul spune că s-a prins din prima că regele Spaniei e retard, când a început să spună cât de scumpe sunt „Los Caprichos”, evaluate la sute de milioane de dolari. Asta în condițiile în care poți să-ți iei un „Los Caprichos” de la Pizza Florina din Vitan cu 36 de lei, varianta cu blat subțire, cu extra salam și ketschup și, dacă nu-ți vine în 45 de minute nici nu trebuie s-o plătești, că se răcește. 

6 septembrie 2018 15:55
Citește mai mult despre: Dancila felipe goia goya

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult