Gafă sau lèse-majesté? Întâlnirea între premierul Veorica Dăncilă și regele Spaniei, Felipe, a fost una tensionată, oficialul român certându-se mai bine de o oră cu maiestatea sa în privința lui Goya. Totul a pornit de la un cadou oferit de rege, o replică după una din celebrele picturi negre, respectiv „Saturn devorându-și fiul”.

dancila_felipe.jpg

„I-am tot zis tăntălăului ăsta de Filip că nu știe ce vorbește, l-am întrebat dacă l-a cunoscut pe Goia sau vorbește din auzite. Cică nu l-a cunoscut că e mort. Cât de prost să fii, Goia a cântat la mine la botezul unei nepoate, că e un lăutar de-al nostru, de la PSD, cântă cu întreg taraful Voltaj la toate petrecerile de stat sau private ale partidului. E praf Pilaf ăsta, așa-i zic de acum, Pilaf!”, a explicat Veorica Dăncilă. 

Premierul spune că s-a prins din prima că regele Spaniei e retard, când a început să spună cât de scumpe sunt „Los Caprichos”, evaluate la sute de milioane de dolari. Asta în condițiile în care poți să-ți iei un „Los Caprichos” de la Pizza Florina din Vitan cu 36 de lei, varianta cu blat subțire, cu extra salam și ketschup și, dacă nu-ți vine în 45 de minute nici nu trebuie s-o plătești, că se răcește. 


Join us in our attempt to change the world through technology. We're looking for Deep Learning Research Engineers to help us solve intelligence in the most innovative domains out there. Apply today!

Scris de Eftimie | Thursday, 06.09.2018 14:55 Politic

National Cinematografic