Dăncilă și-a pregătit deja tâmpenia pentru discursul de 1 Decembrie 2018: ”Ungurii au fost primii în Ardeal”

Acum că nu mai există nici un dubiu că e proastă, Viorica Dăncilă a început să adune lista de tâmpenii pe care le va spune la următoarele vizite sau evenimente publice. Și când e vorba de făcut o listă cu tâmpenii, nimeni n-o întrece pe marioneta lui Dragnea: Viorica are deja stabilite tâmpeniile pe care le va spune tot anul ăsta, inclusiv la sărbătoarea Centenarului, pe 1 decembrie 2018.

”Chiar dacă sărbătorim zece zero ani de la Marea Unire, nu trebuie să uităm înaintașii noștri unguri, care au fost primii în Ardeal. Ardealul e o zonă din Mongolia de unde se trag ungurii. Dar ei au cărat în spate Ardealul și l-au adus până în România, unde l-au făcut cadou românilor, ca să poată primi la schimb dreptul să stea în Ardeal. Deci ungurii au fost primii în Ardeal, dar Ardealul e al românilor” e doar o bucată din discursul pregătit de Viorica.

Și asta nu e tot. ”O să învăț maghiareza, ca să spun discursul în limba românilor din Ardeal, ca să mă înțeleagă mai bine”, a spus Dăncilă. ”Și o să vorbesc și în ungureză, să mă înțeleagă și ungurii de-acolo. Vreu să fie armonie între maghiarezii și ungurezii din Ardeal.”

Scris de Calin
29 iulie 2018 00:07

Articole asemanătoare

Vezi mai mult