Dăncilă şi Iohannis au convenit să-l lase pe Cumpănaşu preşedinte, ca să nu mai facă crize

În sfârșit pace în România! Cei doi candidați din turul doi au decis ca, indiferent de rezultatul alegerilor, să-l lase pe Alexandru Cumpănașu să fie președinte ca să nu mai facă crize de isterie pe internet. Decizia ar calma și o parte din slugile sale de prin univeristăți, care nu mai trebuie să mimeze acum anchete despre cum l-au făcut expert fără studii superioare.

Decizia a fost luată după ce s-a ajuns la concluzia că țara poate funcționa și fără un președinte full-time, cum a demonstrat domnul Iohannis, care nu prea a trecut pe la muncă decât să decoreze pe cineva și să țină conferințe de presă. Totodată, doamna Dăncilă a demonstrat că nu ai nevoie de creier ca să conduci o țară, e suficientă ambiția. 

Alexandru Cumpănașu va fi numit președinte în cadrul unei ceremonii oficiale și va primi un sceptru prezidențial, o mantie și o coroană de președinte. Acesta va putea să țină conferințe de presă, să discute cu partidele politice, să citească rapoarte ale serviciilor secrete și să decoreze orice român care trece pe stradă. Analiștii estimează că numirea lui Cumpănașu ca președinte va mulțumi și presa, care va putea vorbi cu el seară de seară ore întregi, că lui Cumpănașu îi place să vorbească. 

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

15 noiembrie 2019 12:55
Citește mai mult despre: cumpanasu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult