Inteligenţa proverbială a şefei PSD se manifestă din nou! Viorica Dăncilă recunoaşte că a aflat din presă că are un ceas Cartier în valoare de 20.000 de euro, şi susţine că acest lucru e imposibil, deoarece ea l-a achiziţionat anul trecut, de Black Friday, cu "doar" 50.000 de euro.

dancila_cartier_ballon_bleu.jpg
"Era la ofertă, redus de la 90.000! Ce vreţi să spuneţi?", s-a răţoit Dăncilă la ceilalţi membri de partid, care i-au sugerat discret că e posibil să fi fost victima unei ţepe.

Când i s-a arătat butonul de pe site unde poate da clic ca să vadă istoricul preţului, Dăncilă a izbucnit în lacrimi, a trântit uşa şi s-a închis în birou.

Ca s-o îmbuneze pe Dăncilă, colegii din PSD au fost nevoiţi să adauge un zero cu pixul pe articolul despre ceasul de 20.000 de euro şi să dea vina pe Soroş, transmit surse de la faţa locului. Acum, aceasta e chiar mândră că a prins o reducere uriaşă totalmente reală şi speră să aibă parte şi vineri de super oferte complet autentice.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Wednesday, 13.11.2019 15:28 Politic

National Cinematografic