Dancilă stă mută de 4 ore la casă. A fost întrebată ”Doriți pungă?” și îl așteaptă pe Dragnea să vină și să răspundă

O nouă zi, o nouă provocare pentru Viorica Dăncilă! Șeful Guvernului a fost azi în vizită la supermarket, dar aceasta n-a decurs deloc bine. Viorica i-a dat unui angajat lista cu ce trebuie să cumpere, că ea nu știe citi scrisul lui Dragnea, a pus în coș ce trebuia și s-a îndreptat spre casă, însă acolo a apărut o mare problemă: întrebată dacă dorește pungă, Viorica Dăncilă a rămas blocată.

Inițial, ea i-a întins casierei lista, sperând că e trecut acolo și răspunsul la întrebarea ”Doriți pungă?”, dar ghinion, nu era. Așa că Viorica Dăncilă stă mută de mai bine de 4 ore și așteaptă să vină Liviu Dragnea, sau măcar cineva trimis de el, să răspundă în locul ei la întrebare. Nici măcar apă n-a băut, că nu are curajul să se atingă de cumpărăturile lui Dragnea.

Deși în tot acest timp Vioricăi Dăncilă i s-au pus și întrebări simple, la care răspunsul este evident, cum ar fi ”Fă, ești proastă?” sau ”Ești slugă, sau ce, de stai și aștepți după Dragnea?”, nici la acestea nu a știut să răspundă. Dar măcar s-a deblocat coada, după ce un angajat al raionului de mobilă a venit și a mutat-o pe Dăncilă puțin mai încolo.

Scris de Calin
25 septembrie 2018 16:23
Citește mai mult despre: Dancila Dragnea supermarket

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult