Test dificil pentru Viorica Dăncilă. Conducerea partidului a decis să-i acorde o ultimă şansă de a rămâne preşedinte PSD, dar e un cadou otrăvit. Dăncilă a fost obligată să rezolve subiectele la BAC de anul acesta. Deşi pretinde că ar fi fost profesor de matematică, fostul premier a fost prinsă cu fiţuici sub fustă, dar comisia s-a făcut că nu vede.

dancila_examen_bac.jpg Dăncilă a trecut deja proba eliminatorie a aptitudinilor, la care a ales să se caţere într-un copac, probă luată cu nota 10. Au fost probleme la limba străină, pentru că nu avem profesor de păsărească şi corectarea a fost dificilă. Dăncilă va da BAC-ul la română, mate, sport, o limbă străină şi informatică, probă la care desenat o pisică pe o tabletă.

Cea mai grea probă este cea de limba română oral, pentru care Dăncilă se pregăteşte încă de aseară, făcându-şi masaj la fălci, ca să poată să turuie subiectele, potrivit propriei declaraţii. La română scris, Dăncilă a solicitat un asistent care să scrie pe foaie şi ea să dicteze: “Nu e din cauză că aş fi analfabetă şi deci nu ştiu să scriu, ci pentru că am tunel carpal de la numărul mare de alegători cărora le-am strâns mâna în campanie”, spune Dăncilă.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de TNR | Monday, 25.11.2019 14:16 Politic

National Cinematografic