Mulți analiști au speculat că operațiile estetice pe care și le-a făcut liderul PSD Viorica Dăncilă sunt niște cochetării specific femeiești. Informația este falsă, adevăratul scopt al premierului este să ajungă să semene cât mai mult cu președintele Klaus Iohannis până la alegeri, ca să voteze fraierii tot cu ea, din greșeală.

dancila_operatii.jpg

„Ridicarea pomeților a fost doar începutul. Vom urma să-i depărtăm un pic ochii, să-i lățim maxilarul și nasul un pic și să-i punem niște dinți mai lați”, a declarat medicul estetician ce se ocupă de transformarea Vioricăi Dăncilă. „Poate vi se pare dificil, dar nu e, avem tehnologia necesară, se poate face foarte repede dacă ai bani”, a confirmat acesta. 

În privința șanselor de succes ale întregii operațiuni, experții sunt optimiști. Aceștia au menționat cazul din sectorul 3 al capitalei, unde au candidat doi primari cu același nume, unul vag competent și unul hoț și a câștigat ăla mai hoț și mai prost, că alegătorii n-au prea fost capabili să facă diferența între cei doi oameni.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Eftimie | Tuesday, 27.08.2019 10:32 Politic

National Cinematografic