Nu doar Klaus Iohannis alege un spaţiu al culturii şi educaţiei pentru discuţia finală cu jurnaliştii! Viorica Dăncilă a anunţat că va organiza şi ea o dezbatere în cel mai înalt for academic din Videle, şcoala generală, la care vor fi invitate vârfurile intelectuale ale PSD-ului: toţi cei şase membri care stăpânesc, cap-coadă, alfabetul limbii române.

dancila_dezbatere.jpg
"Şcoala generală, această Sorboană a judeţului nostru, e singurul loc care l-am putut alege pentru că vrem să dăm un semnal clar la contractandidatul meu. Nu are domnia dumisale momopolul asupra la telectuali", a declarat Viorica Dăncilă, în uralele pre-înregistrate ale fanilor.

"Orice om îi e frică de o dezbatere cinstită, cu acacademieni şi somnităţi", a adăugat fostul premier, scobindu-se în nară cu un creion cerat portocaliu.

Viorica Dăncilă va dezbate cu intelectualii din PSD, printre altele, cât de mare e un ou mic, cine aduce de fapt copiii şi de ce urbea de pe Glavacioc se numeşte Videle şi nu Viodele.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Vasile | Monday, 18.11.2019 18:52 Politic

National Cinematografic