Viorica Dăncilă știe ce trebuie să facă pentru a câștiga turul doi al alegerilor prezidențiale. Cum peste 2 milioane de români au votat-o nu pentru c-ar avea vreo competență utilă, ci doar pentru talentul de a-și expune prostia în moduri atât de diferite, dăncila va miza totul pe prostie în finala prezidențialelor de la finalul lunii.

dancilaacademie.jpg ”Dac-am obținut acum 23 de procente, cu jumătate de creier ar trebui să ajung la 46%. Și cu încă 5 procente de la Mircea Diaconu, gata, am 51% și l-am bătut pe Iohannis. Dacă operația de înjumătățire a creierului va reuși, nimic nu mă va opri să devin noul președinte al României”, este convinsă Viorica Dăncilă.

Din punctul ei de vedere, Dăncilă mai are de trecut un singur hop pentru a fi gata să preia conducerea țării: să învețe să pronunțe din prima cuvântul președinție. ”Orice om îi este teamă să nu greșească când spune președenție. Deci trebuie să știu și eu să-l spun corect. Asta și să învăț să mă leg singură la șireturi și voi fi gata să conduc România”, a spus dăncila.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Monday, 11.11.2019 13:49 Politic

National Cinematografic