Cel mai bine păstrat secret al FMI a ieşit la iveală! Potrivit unor surse din interior, atât FMI cât şi Banca Centrală Europeană au un motiv foarte întemeiat pentru a insista asupra recuperării datoriei Greciei: ambele ar avea, la rândul lor, datorii la clanul Cămătarilor, riscând pierderea mai multor degete dacă nu procură cât mai repede nişte lichidităţi.

lagarde_nutu_camataru.jpg
Ca şi fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, actuala directoare a instituţiei, Christine Lagarde, a fost văzută în trecut în compania lui Nuţu Cămătaru, lăsând de înţeles că ar avea o relaţie de natură pecuniară. “FMI are de achitat în termen de câteva zile o tranşă de 1,5 miliarde euro către Nuţu, altfel îi ia mama dracu’, ajunge toţi în Lacul Morii, băgaţi în sacoşe”, a confirmat un recuperator din sectorul 5 al Capitalei.

În urmă cu câteva zile, Christine Lagarde a făcut o afirmaţie care pare să susţină ipoteza cămătărească: “Domnule Tsipras, în mod normal n-am fi atât de insistenţi, dar e o situaţie excepţională, suntem şi noi strânşi cu uşa, vă rog să ne înţelegeţi!”

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Vasile | Tuesday, 30.06.2015 14:50 Politic

National Cinematografic