De-aia sunt disperaţi să-şi ia banii de la greci! FMI are, la rândul lui, datorii la Nuţu Cămătaru

Cel mai bine păstrat secret al FMI a ieşit la iveală! Potrivit unor surse din interior, atât FMI cât şi Banca Centrală Europeană au un motiv foarte întemeiat pentru a insista asupra recuperării datoriei Greciei: ambele ar avea, la rândul lor, datorii la clanul Cămătarilor, riscând pierderea mai multor degete dacă nu procură cât mai repede nişte lichidităţi.

Ca şi fostul şef al FMI, Dominique Strauss-Kahn, actuala directoare a instituţiei, Christine Lagarde, a fost văzută în trecut în compania lui Nuţu Cămătaru, lăsând de înţeles că ar avea o relaţie de natură pecuniară. “FMI are de achitat în termen de câteva zile o tranşă de 1,5 miliarde euro către Nuţu, altfel îi ia mama dracu’, ajunge toţi în Lacul Morii, băgaţi în sacoşe”, a confirmat un recuperator din sectorul 5 al Capitalei.

În urmă cu câteva zile, Christine Lagarde a făcut o afirmaţie care pare să susţină ipoteza cămătărească: “Domnule Tsipras, în mod normal n-am fi atât de insistenţi, dar e o situaţie excepţională, suntem şi noi strânşi cu uşa, vă rog să ne înţelegeţi!”

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Vasile
30 iunie 2015 12:50
Citește mai mult despre: datorii FMI Grecia nutu camataru

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult