De anul viitor, părinţii îşi vor putea înscrie copiii în clasa politică pregătitoare

Începând de anul viitor, părinţii care vor să îşi înscrie odraslele în clasa politică vor trebui să le asigure, cu un an mai devreme, un loc la clasa politică pregătitoare. Aceasta, potrivit oficialităţilor, are rolul de a-i obişnui pe copii, de la o vârstă fragedă, cu noţiuni precum mita, delapidarea sau şantajul, insuficient explicate în grădiniţe.

“Tot mai mulţi copii intră în clasa politică total nepregătiţi. Victor Ponta e un exemplu, dar gândiţi-vă că sunt copii care nu ştiu nici măcar să scrie un CV după dictare”, a declarat Ecaterina Andronescu într-un interviu recent. “Clasa politică pregătitoare va îmbina armonios politica cu joaca: copiii vor învăţa aritmetica voturilor, vor recita poezii populiste iar în pauze se vor juca “flori, fete şi băieţi deştepţi” sau “de-a hoţul şi flota”.

Clasa politică pregătitoare va funcţiona chiar dacă locurile vor fi insuficiente. “Micuţii îşi vor putea dovedi abilităţile încă de la început, obţinând un loc prin mijloace ilicite”, a explicat ministrul Educaţiei. “În plus, absenţele vor fi încurajate, ele contând, de exemplu, pentru admiterea în Parlament.”

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
11 septembrie 2012 08:09

Alte articole

Vezi mai mult