De Black Friday, Tăriceanu a cerut acces pe toate site-urile cu o oră înainte, să aleagă el primul

Sub pretextul că e al doilea om în stat, Călin Popescu Tăriceanu a venit cu un proiect de lege, prin care site-urile de cumpărături online îi vor acorda prioritate de Black Friday. Șeful Senatului insistă să aibă măcar o oră avans față de cumpărătorii normali, pe care i-a numit ”săraci” și ”infecți” în textul legii, ca să poată să-și aleagă el ce vrea, fără grija că se va epuiza stocul.

”E nevoie de o diferențiere mai clară între demnitari, cum sunt eu, care trebuie puși într-o altă categorie, deasupra cetățenilor obișnuiți. Aceștia nici n-ar trebui să beneficieze de promoții, pentru că ei nu muncesc cum muncesc eu, pentru bunăstarea tuturor”, a spus Tăriceanu.

Dacă nu se poate decide ce să cumpere de Black Friday, Tăriceanu insistă să-i fie date ulterior toate comenzile românilor, ca să vadă cine a nimerit o promoție bună, după care SPP-ul va deturna coletul și i-l va livra lui: ”Mi se pare normal ca societatea să aibă grijă de persoanele cu adevărat importante. Săracii merită doar dispreț. Să facă bine să voteze ALDE și PSD, și pe urmă  poate le dăm și lor niște bani în plus. Dar să fie niște slugi ascultătoare”, a mai declarat Tăriceanu.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
16 noiembrie 2016 06:56
Citește mai mult despre: Black Friday tariceanu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult