De bucurie că Băsescu e urmărit penal, Mircea Badea pupă-n c*r necunoscuți pe stradă la foc automat

Anunțul Parchetului că Traian Băsescu este urmărit penal pentru spălare de bani în dosarul terenului din Aleea Privighetorilor efectiv i-a luat mințile lui Mircea Badea. Infierbântat și de la șampania cu care s-a sărbătorit în sediul Antenei 3 anunțul Parchetului, Badea a luat la pupat absolut toate cururile care i-au ieșit în cale.

După ce-a făcut de vreo 7 ori turul cururilor tuturor angajaților din Antena 3, Mircea Badea a fost alungat din sediu, că are și un cur limita lui maximă de limbi pe care le poate tolera. Asta nu l-a împiedicat însă pe Mirciulică să dea limbi în cur în continuare. Pur și simplu a ieșit în stradă și s-a înfipt cu limba între bucile tuturor necunoscuților întâlniți.

Mircea Badea spune că tăvălugul de limbi în cur prestat azi este doar începutul. Următorul lui proiect este un turneul național, sub titulatura ”Limba lui Mircea Badea e aici”, turneu în care îi va pupa în cur pe românii din principalele orașe ale țării. ”Dacă e ceva de care nici un cur nu se poate ascunde, acel ceva este limba mea”, a spus, plin de el, Mircea Badea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
6 mai 2016 18:05
Citește mai mult despre: Basescu Mircea Badea pupincurism

Alte articole

Vezi mai mult