De când a ajuns ministru, Dan Şova nu a mai făcut sex deloc: „Nu-mi găsesc penisul!”

Problemele se ţin lanţ de Dan Şova! Faptul că nu găseşte contractul cu Bechtel a devenit o problemă minoră, una mult mai mare dându-i bătăi de cap ministrului: pentru că nu-şi mai găseşte penisul, nu mai poate face deloc sex cu soţia. Iar asta se întâmplă încă din momentul în care a devenit ministru.

Disperat, Dan Şova s-a adresat DNA-ului, în speranţa că procurorii vor da de urma penisului său. „E adevărat”, a confirmat purtătorul de cuvând al DNA, „domnul Şova a venit la sediul nostru cu pantalonii în vine şi ne-a rugat să-i găsim penisul, dacă se poate. Deocamdată studiem dacă e de competenţa DNA-ului găsirea penisului domnului Şova, vom stabili ulterior ce trebuie să facem în această delicată problemă.”

Oricum, chiar dacă şi l-ar găsi, e puţin probabil ca Şova să facă sex cu soţia. „Problema e că nu-mi găsesc nici certificatul de căsătorie”, se plânge ministrul, „deci practic nu sunt căsătorit. Or, în atari condiţii, să am relaţii intime cu cea care se presupune că ar fi soţia mea ar însemna să preacurvesc. Şi nu vreau asta, nu o sa fac niciodată sex cu o persoană cu care nu sunt căsătorit.”

Scris de Calin
11 septembrie 2013 12:01

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult